Λογοθεραπεία  Παίδων

Το κέντρο  ‘’Λογοθεραπεία  Παίδων’’, ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006 με σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη  διάγνωση, πρόληψη αλλά και αποκατάσταση των δυσκολιών λόγου – ομιλίας.

H  κα.Μητσοπούλου είναι Λογοπεδικός-Λογοθεραπεύτρια  μητέρα 3 παιδιών, ζει και εργάζεται στην  Κηφισιά, είναι η μόνη Πτυχιούχος Α.Ε.Ι. εξωτερικού με μεταπτυχιακό στις « επικοινωνιακές διαταραχές της ανάπτυξης » και κέντρο  στη Ν. Κηφισιά (κι όχι απλά μια Ειδική Παιδαγωγός που κάνει και Λογοθεραπεία), καθώς και η μόνη που είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου ΛογοπεδικώνΛογοθεραπευτών. Επίσης η πολύχρονη εμπειρία της έχει εργασιακή έναρξη στο 1999. Όλα αυτά αποτελούν προυποθέσεις επιτυχίας για τα παιδιά σας μιας και πλέον χρειάζονται ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για την ασφαλή και σίγουρη αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών τους και όχι απλά ευκαιριακοί ΜΕΤΑΠΗΔΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.

Είμαστε το παλαιότερο κέντρο της Ν. Κηφισιάς και η πορεία χρόνων με τα δεκάδες παιδιά που έχουν αντιμετωπιστεί με επιτυχία από εμάς και η εμπειρία μας αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα.