Ενισχυτική Διδασκαλία – Σχολική Προετοιμασία

Λογοθεραπεία

Ενισχυτική Διδασκαλία

Για όλους τους μαθητές αυτού του πλανήτη το πιο ανεπιθύμητο πράγμα είναι η σχολική εργασία που γίνεται στο σπίτι. Εάν το παιδί προσέχει κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας δεν χρειάζεται τα απογεύματα μεγάλη προετοιμασία.

Το απόγευμα λοιπόν οι γονείς στο σπίτι ακούν πολύ συχνά τη φράση “ δεν το έχω καταλάβει ”….. και φυσικά προσπαθούν να τους τα εξηγήσουν. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα!!!Πώς θα τα βοηθήσουν; Επειδή όμως αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια και οι μέθοδοι διδασκαλίας τους είναι άγνωστοι τότε ξεσπά η κρίση.

Μία εκνευρίζονται με την απροσεξία των παιδιών τους άλλοτε γιατί ο δάσκαλος δεν έχει την ικανότητα να γίνει αντιληπτός και άλλοτε πάλι γιατί το εκπαιδευτικό σύστημα με αυτές τις μεθόδους διδασκαλίας δεν επιτρέπει μια πιο εποικοδομητική σχολική εργασία.

Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους δημιουργήθηκε στο χώρο μας η Σχολική Προετοιμασία – Ενισχυτική Διδασκαλία.

Τα μαθήματα αυτά είναι ατομικά και γίνονται είτε στο χώρο μας είτε στο χώρο του παιδιού προς διευκόλυνση των γονιών και αφορά στην προετοιμασία του παιδιού στα καθημερινά σχολικά του καθήκοντα.

H προετοιμασία αυτή γίνεται από έμπειρη Φιλόλογο η οποία είναι πλήρως ενημερωμένη και καταρτισμένη σχετικά με την διδακτέα ύλη αλλά και για τις μεθόδους διδασκαλίας.